We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (2023)

Direct naar het punt

De best presterende en best uitziende frisdrankmaker is deSodastream -kunst, die met de eenvoudigste opstelling het meest bruisende water maakte en de koolzuurvorming gemakkelijk gedurende 24 uur vasthield. DeSodastream Aqua Fizzpresteerde net zo goed als de Art, en was het enige geteste model met glazen flessen. Voor mensen die een alternatief willen voor SodaSteam en de mogelijkheid willen hebben om meer te carboniseren dan alleen water, deDrinkgenootis een uitstekende optie.

Mensen zijn meestal verrast als ik vertel dat ik door mijn koffiecarrière een kenner van seltzer ben geworden, maar veel koffiebars zetten graag een klein zijspanje bruisend water neer bij je espresso. Dit komt omdat seltzer een geweldige smaakmaker is - de kleine hoeveelheid opgeloste koolstofdioxide (CO2) in het water zorgt voorkoolzuur, waardoor het water een lichte verbranding krijgt terwijl de bubbels over je tong barsten. Het is een geweldige eerste slok voor een intense espresso, om je smaakpapillen voor te bereiden op de koffie die gaat komen. En de verschillende seltzers kunnen je smaakervaring zelfs veranderen. Seltzers met grote, intense bubbels kunnen bijvoorbeeld op de tong blijven hangen, waardoor de zuurgraad van de espresso scheeftrekt.

Of je nu van koffie houdt of niet, als je dit leest, ben je waarschijnlijk dol op seltzer... of op zijn minst nieuwsgierig naar frisdrankmakers. Dit is logisch: er lijken elk jaar meer frisdrankmakers op de markt te komen, die een milieuvriendelijker alternatief bieden voor het kopen van blikjes van het spul.

We hebben frisdrankmakers voor het laatst getest in 2017, maar ons favoriete model, deSodastream-bron, is inmiddels stopgezet. Dus besloten we ze opnieuw te testen: onze nog beschikbare favorieten en enkele nieuwe frisdrankmakers door exact dezelfde tests laten gaan als voorheen. We hebben frisdrankmakers die we in het verleden niet leuk vonden niet opnieuw geprobeerd, maar aangezien onze testprotocollen exact hetzelfde zijn gebleven, kun je onderaan deze pagina nog steeds nauwkeurige informatie over deze modellen vinden.

De winnaars, in een oogopslag

De beste frisdrankmaker

Sodastream Art Bruiswatermaker

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (1)

VanSodastream-bronis de industriestandaard in frisdrankmakers - en met een goede reden. Het maakte niet alleen consequent de meest bubbelende frisdrank van alle eenheden die we hebben getest, maar het was ook het gemakkelijkst te gebruiken. De fles op dit model klikt snel op zijn plaats, zonder te draaien, en injecteert CO2 in het water met slechts een druk op de knop. Het heeft ook duidelijke LED-indicatoren die drie niveaus van koolzuur weergeven.

De beste frisdrankmaker met glazen flessen

Sodastream Aqua Fizz Bruiswater Maker

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (2)

Als enige machine met glazen flessen leverde de SodaSteam Aqua Fizz hetzelfde niveau van koolzuur als onze winnaar. We vonden dat het inbrengen van de fles ook het meest onfeilbaar was; de fles zit tijdens het carboniseren volledig in de machine.

De beste frisdrankmaker voor alle doeleinden

Drinkmate OmniFizz bruiswater- en frisdrankmaker

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (3)

De Drinkmate maakt gebruik van een uniek systeem waarbij het mondstuk van de drukregelaar is bevestigd aan een schroefdeksel. Hoewel dit de machine in staat stelt om meer dan alleen water onder druk te zetten, helpt het ook om CO2 vollediger op te lossen dan de SodaStream-modellen, waardoor elke keer een grote, bruisende koolzuur wordt geleverd.

De testen

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (4)

 • Koolzuurtest:Om te meten hoeveel CO2 elke machine daadwerkelijk oploste in elke fles, vulde ik elke fles met 800 gram water gekoeld tot 34 °F (1 °C). Ik woog de fles en injecteerde vervolgens de CO2 volgens de instructies van de fabrikant voor maximale koolzuur. Ik heb de fles opnieuw gewogen en de algehele verandering in gewicht genoteerd. Na 24 uur in de koelkast heb ik ze opnieuw gewogen om te zien hoeveel CO2 er verloren was gegaan.
 • Smaaktest:Ik heb de fles van elke seltzer-maker gevuld en gecarboniseerd zoals hierboven beschreven. Vervolgens proefde ik de resulterende seltzer, waarbij ik elk scoorde op de grootte van de bellen, het aantal bellen en de algehele "bruisigheid" op een schaal van één tot tien. Ik vergeleek mijn bevindingen hier om te zien of er een verband was tussen de aanwezige hoeveelheid koolzuur ( uit bovenstaande test) en smaakvoorkeuren.
 • Ei Roomtest:ik heb voorbereideen klassieke eiercrèmeom te evalueren hoe intens de koolzuur van elke frisdrankautomaat was. Eiercrèmes hebben zeer bubbelende seltzer nodig, aangezien verdunning en roeren (wat deel uitmaakt van het receptproces) de bubbelsterkte vermindert.
 • Bruikbaarheidstesten:Een frisdrankautomaat moet eenvoudig te gebruiken en in te stellen zijn. Ik nam nota van hoe elke machine de CO2-bus installeerde, en hoe gemakkelijk het was om een ​​fles te bevestigen. Ik merkte ook op of de koolzuurtrigger en andere bewegende delen goed werkten.

Wat we hebben geleerd

Niet alle modellen koolzuurhoudend hetzelfde

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (5)

Onze toppresteerders waren in staat zes tot zeven gram CO2 in elke fles op te lossen en die hoeveelheid koolzuur gedurende 24 uur vast te houden. Andere machines konden slechts ongeveer vier gram CO2 per lading afgeven. Hoewel dat klinkt als een klein verschil, vertegenwoordigt het eigenlijk een fles die ongeveer 30% minder bruisend is en drastische verschillen vertoonde tijdens smaaktesten. Maar de geleverde hoeveelheid koolzuur is niet het hele verhaal. DeSodastream -kunstheeft een dunnere injectiebuis die fijnere bellen lijkt te creëren dan alle andere modellen, terwijl deDrinkgenootgenereerde grote hoeveelheden grote bellen. Hoewel de bubbelstijl een persoonlijke voorkeur is, is het vermeldenswaard dat er zelfs tussen SodaSteam-machines een verschil was in de kwantiteit en kwaliteit van de gegenereerde bubbels.

De beste resultaten kwamen van het verleggen van de grenzen

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (6)

Hoewel elke machine algemene instructies had voor hoeveel koolzuur er moest worden toegevoegd, ontdekte ik dat het bereiken van echt, explosief koolzuurhoudend water vereiste dat de grenzen van de aanbevelingen van de fabrikant werden verlegd. Elke machine presteerde beter als ik nog een paar keer op de koolzuurknop drukte, zelfs nadat het drukontlastingsgeluid begon. DeSodastream Fizzi One Touch, de enige geautomatiseerde machine in de line-up, leverde een goed koolzuurniveau op de hoogste stand, maar zonder een handmatige activeringsknop was het onmogelijk om de grenzen van bruis te verleggen. Hoewel het superchargen van elke fles niet altijd extra CO2 per gewicht toevoegde, hielp het bij de productie van merkbaar bruisend water voor de meeste geteste modellen.

De wetenschap van (en gids voor) carbonatatie thuis

Belangrijke ontwerpoverwegingen

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (7)

Ongeacht de prestaties, de meeste aanrechtmodellen die we hebben getest, zijn gemaakt van dun, goedkoop aanvoelend hard plastic. De SodaStream Art, Drinkmate enAarkewaren de enige frisdrankautomaten gemaakt van dikker, mat afgewerkt plastic of roestvrij staal (namelijk de Aarke) die aanvoelden en eruit zagen als een machine die je op het aanrecht zou willen laten staan. Hoewel dat niet noodzakelijkerwijs een dealbreaker is, willen degenen die kieskeurig zijn over de esthetiek van hun keuken dat misschien meewegen in hun uiteindelijke besluitvorming.

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (8)

Afgezien van constructiematerialen, hadden de meeste koolzuurknoppen behoorlijk wat druk nodig om volledig te activeren en voelden ze een beetje onhandig om de juiste hefboomwerking te vinden. We vonden echter dat het laden van CO2-jerrycans voor elk model gemakkelijk was, hoewel het over het algemeen nodig was om het achterpaneel te verwijderen, de machine naar voren te kantelen en de jerrycan van onderaf naar binnen te schuiven voordat je hem op zijn plaats draaide. De SodaSteam Art en Terra waren de uitzondering: je kon hem inbrengen terwijl de basis van de frisdrankmaker op het aanrecht geplant bleef via een uitklapbare plastic kooi die de jerrycan vergrendelde zonder te hoeven draaien.

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (9)

Het plaatsen van de waterflessen in het koolzuurmondstuk was gemakkelijk, maar niet altijd zo veilig als ik had gewild. Dankzij het uitklapbare carbonisatiemondstuk hoefde je nooit voorover te leunen om de lip van de fles te richten, en de meeste SodaStream-modellen klemmen automatisch over de fles wanneer je ze naar achteren kantelt. Ik kwam er op de harde manier achter dat zelfs als de fles niet echt op zijn plaats zat, de machine je nog steeds zou laten beginnen met carboniseren en water over de toonbank zou morsen. Vanwege de glazen flessen had de Aqua Fizz het meest veilige laadsysteem: hij had een kamer die omhoog gleed om te openen, daarna plaatste je de fles en de kamer sloot zich volledig rond de fles. Dit betekende echter ook dat de Aqua Fizz, wanneer geopend, te hoog was om onder mijn kasten te passen.

De criteria: waar u op moet letten bij een goede frisdrankmaker

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (10)

Een geweldige frisdrankautomaat moet eenvoudig in te stellen zijn, een makkie om te gebruiken, en een hoge mate van koolzuur produceren met slechts een paar drukken op een knop (of hendel) en dat niveau van koolzuur minstens 24 uur behouden. Elke machine moet het gemakkelijk maken om de fles te plaatsen en te verwijderen en moet een duidelijke indicator hebben dat de fles volledig koolzuur heeft bereikt.

De beste frisdrankmaker

Sodastream Art Bruiswatermaker

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (11)

Wat we leuk vinden:Met een vierkant gezicht, zilveren accenten en een hendel als actuator, geeft de Art een knipoog naar Art Deco-stijlen die meestal alleen te zien zijn in ouderwetse handbediende sifons. Niet alleen ziet de SodaStream Art er goed uit en voelt hij ook goed aan, hij loste keer op keer zes gram CO2 op in elke fles water en behield zijn volledige koolzuur na 24 uur. Ik hield ook echt van de bubbels met een fijnere textuur die de Art produceerde, met kleinere bubbels die bij elke slok een zachter en langer bruisen op de tong gaven. In een blinde smaaktest won de Art. Hoezeer de hendel ook een mooi visueel tintje is, ik vond het veel gemakkelijker om als actuator te gebruiken dan welke knop dan ook vanwege de veerbelaste werking. De Art was ook een van de weinige modellen met het uitklapbare CO2-laadsysteem in kooistijl, waardoor het de gemakkelijkst te gebruiken machine was.

Wat we niet leuk vinden:Het enige grote nadeel van de Art is er een die alle frisdrankmakers gemeen hebben: het is moeilijk te zeggen wanneer de machine een fles volledig heeft gecarboniseerd. Hoewel er meestal een punt was na ongeveer vijf draaibewegingen van het handvat, waar een drukontlastingsgeluid klonk, merkte ik dat ik pas de resultaten kreeg waarnaar ik op zoek was na drie tot vier extra infusies met CO2. Het drukontlastingssysteem op elk van deze machines zou moeten voorkomen dat de fles explodeert, maar toch voelt het een beetje zenuwslopend aan.

Prijs op het moment van publicatie: $ 150.

Belangrijkste specificaties

 • Hoeveelheid toegevoegde CO2:6 gram
 • Hoeveelheid CO2 na 24 uur:6 gram
 • Hoogte:17 inch
 • Flessenmateriaal:Plastic
 • Flessenmaat:840 milliliter
 • Beschikbaar in:4 kleuren
 • Komt met:1 fles en 1 CO2-patroon

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (12)

De beste frisdrankmaker met glazen flessen

Sodastream Aqua Fizz Bruiswater Maker

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (13)

Wat we leuk vinden:Een glazen fles voegt een leuk tintje toe aan seltzer, en de Aqua Fizz wordt standaard geleverd met twee. Hoezeer een plastic fles ook gemakkelijker kan worden opgeborgen en verplaatst, ik vond het leuk hoe substantieel (en duurzaam) deze glazen fles aanvoelde. De Aqua Fizz presteerde geweldig in onze smaaktest en onze eierroomtest, met een hoog koolzuurgehalte dat gemakkelijk in een melkschuim kon worden gemanipuleerd. De geproduceerde bubbels waren middelgroot, wat een iets scherpere uitbarsting op de tong gaf zonder te schuimig te zijn. Het had ook een uniek laadsysteem van roestvrij staal dat aanvoelde als de veiligste set-up van het stel toen het van cam naar fles werd ingebracht. Ik merkte dat ik twijfelde of de fles volledig was geplaatst op andere modellen, maar ik had nooit die twijfels bij het gebruik van de Aqua Fizz.

Wat we niet leuk vinden:Met 18 inch is deze machine lang en als je het inbrengmechanisme opent, wordt hij nog groter. Dus de Aqua Fizz is misschien geweldig op een bar, maar het maakt je kasten misschien niet leeg (eerst meten). Ik had ook problemen met het deksel van de CO2-bus aan de achterkant dat niet goed zat - ik moest het een paar keer opnieuw afstellen om de inkepingen goed op hun plaats te krijgen. Vanwege het verwijderbare achterpaneel was het inbrengen van de CO2-bus gemakkelijker dan bij andere modellen, maar het instructieschema dat hiervoor bij de machine werd geleverd, was onduidelijk en we raden aan om de instructievideo over dit model te bekijkenverkoop pagina.

Prijs op het moment van publicatie: $ 127.

Belangrijkste specificaties

 • Hoeveelheid toegevoegde CO2:6 gram
 • Hoeveelheid CO2 na 24 uur:6 gram
 • Hoogte:18 inch
 • Flessenmateriaal:Glaas
 • Flessenmaat:650 milliliter
 • Beschikbaar in:1 kleur
 • Komt met:2 glazen karaffen en 1 CO2 patroon

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (14)

De beste frisdrankmaker voor alle doeleinden

Drinkmate OmniFizz bruiswater- en frisdrankmaker

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (15)

Wat we leuk vinden:Van alle geteste machines leverde de Drinkmate eigenlijk de hoogste concentratie koolzuur. In plaats van dat het infuusmondstuk aan de machine is bevestigd, gebruikt de Drinkmate een systeem waarbij het mondstuk in plaats daarvan wordt bevestigd aan een deksel dat u vastschroeft. Hierdoor kan de carbonatatie gemakkelijker worden opgenomen in een afgesloten omgeving in plaats van te worden blootgesteld aan de open lucht zodra de fles wordt verwijderd. Met dit systeem kunt u ook andere dranken koolzuurhoudend maken, zoals sap of ijsthee, terwijl machines van andere stijl gewoon onmiddellijk in schuim over de hele toonbank zouden uitbarsten. Een ander pluspunt van de Drinkmate is hoe goed alles in elkaar past. Hoewel het misschien een extra stap is om de infuusdop vast te schroeven, schuift de dop zelf gemakkelijk in de machine, waardoor er geen twijfel meer bestaat of de fles goed vastzit.

Wat we niet leuk vinden:Met zijn unieke opschroefbare infuser is de Drinkmate niet zo intuïtief in gebruik als de concurrentie. Na een ronde van CO2-persen, moet u de fles minstens 10 seconden laten rusten voordat u de druk laat ontsnappen om de koolzuur volledig te laten oplossen. Tegelijkertijd manifesteerde de koolzuur van de Drinkmate zich als echt grote bellen die over mijn hele gehemelte explodeerden en niet altijd de meest aangename waren in de smaaktest. Eindelijk, terwijl de Drinkmate dat adverteertkunnenandere vloeistoffen carboniseren, ik had nog steeds een kleine puinhoop van het proberen om ananassap te carboniseren. Gewoon omdat jijkunnenbetekent niet altijd dat je dat zou moeten doen, en alleen omdat je het hoogste niveau van koolzuur hebt, wil nog niet zeggen dat het het meest plezierig is.

Prijs op het moment van publicatie: $ 165.

Belangrijkste specificaties

 • Hoeveelheid toegevoegde CO2:7 gram
 • Hoeveelheid CO2 na 24 uur:7 gram
 • Hoogte:16 inch
 • Flessenmateriaal:Plastic
 • Flessenmaat:850 milliliter
 • Beschikbaar in:4 kleuren
 • Komt met:1 fles; 1 CO2-patroon; 1 "Fizz Infuser"

We hebben 9 frisdrankmakers getest - dit zijn degenen die de beste bubbels maken (16)

De competitie

 • Sodastream Fizzi One Touch Bruiswatermaker: De fizzi one touch wasbijnaonze winnaar. Als enige elektrische frisdrankmaker, wordt de Fizzi One Touch geleverd met drie vooraf ingestelde knoppen om al het giswerk over hoe koolzuurhoudend een fles zou kunnen zijn, te voorkomen. Hoewel het geproduceerde sodawater prachtig presteerde, komt het probleem voort uit een gebrek aan handmatige bediening. Naarmate de CO2 in een jerrycan begint op te raken, hebben de meeste van deze machines nog een paar infusiebewegingen nodig om hetzelfde niveau van koolzuur als voorheen te bereiken. Zonder die handmatige bediening heeft de Fizzi One Touch problemen met het leveren van een consistente hoeveelheid koolzuur in het water gedurende de levensduur van een CO2-bus, waardoor sommige mensen hun bussen eerder moeten vervangen dan wanneer ze een handmatige frisdrankautomaat zouden gebruiken.
 • Sodastream Terra Bruiswatermaker: De Terra presteerde goed en was gemakkelijk op te zetten, maar hij koolzuurte niet zo dicht als onze winnaars, met een top van slechts vier gram CO2 opgelost in elke fles.
 • Sodastream Jet Bruiswatermaker: Ondanks meerdere tests is de Jet net plat geland. Letterlijk. Het produceerde de minste hoeveelheid koolzuur uit alle geteste modellen.
 • EC: De Mesh Sodamaker is een heel mooi, vintage-geïnspireerd stuk (en het was een eerdere favoriet van onze tests in 2017), maar het is tegenwoordig moeilijk om een ​​draagbare frisdranksifon aan te bevelen. Het neemt veel ruimte in de koelkast in beslag, heeft een lastige opschroefbare handgreep voor het activeren van CO2-patronen en presteerde alleen voldoende in onze tests. Mensen die zich aangetrokken voelen tot het ontwerp, kunnen in plaats daarvan genieten van het uiterlijk van de SodaStream Art of de glazen flessen van de SodaStream AquaFizz.
 • Aarke Premium Carbonator: Dit model had een van de beste ontwerpen van het stel; het lijkt geschikt voor een professionele bar of coffeeshop. De frisdrank die het maakte, was echter het minst bubbelend van alle geteste modellen en het werd al na een paar uur volledig plat. De schroeffles was ook onhandig om te installeren en liep vaak over en lekte.
 • EC RWS Soda Shifan: Dit koolzuurhoudend water en onze beste handpick, de iSi Classic. De trekker van de seltzer-afgifte op dit model was echter moeilijk te bedienen, waarbij frisdrank vaak onder zeer hoge druk werd gespoten en uit het glas spatte.

Veelgestelde vragen

Welke frisdrankautomaat is het beste?

Na het bekijken van de meest populaire modellen, zijn we uitgekomen op drie frisdrankautomaten waarvan we denken dat ze je geld meer dan waard zijn: deSodastream -kunst,,Sodastream Aqua Fizz, InDrinkmate Carbonation Maker voor dranken.

Is een frisdrankmaker het waard?

Als je van seltzer houdt, dan is een frisdrankmaker de moeite waard. En als u merkt dat u vaak blikjes of flessen seltzer koopt, is een frisdrankmaker milieuvriendelijker.

Wat is beter dan een SodaStream?

Na uitgebreid testen, vonden wesodastreamom de beste algehele frisdrankmaker te zijn. Als u echter iets anders dan water wilt carboniseren (zoals pulpvrije vloeistoffen zoals vruchtensap of cocktails), raden we deDrinkgenoot, aangezien de SodaStream hier niet toe in staat is.

Hoe lang gaan SodaStream-cilinders mee?

Dit hangt helemaal af van hoeveel je je SodaStream gebruikt. Dit echterSodaStream-helppaginazegt dat de koolzuurcilinder ergens tussen de 4 en 8 weken moet meegaan.

Wat moet ik doen met lege CO2-jerrycans?

Sommige bedrijven (zoals SodaStream) laten je lege jerrycans terugbrengen voor geld. Andere retailers, zoals Target, hebben een inruilprogramma voor bussen, waarmee u uw oude bus kunt inleveren en een nieuwe kunt krijgen voor een zeer gereduceerd tarief.

Gebruiken alle frisdrankmakers CO2?

De meeste frisdrankmakers gebruiken CO2-cartridges om je vloeistof zijn bruis te geven, maar een paar opties die er zijn, gebruiken tabletten om de kenmerkende bubbels van frisdrank te krijgen. Het is belangrijk dat u de instructies van de fabrikant leest, zodat u weet wat uw machine nodig heeft, en het is net zo belangrijk dat u geen andere soorten gassen gebruikt. Dit kan onaangename en potentieel gevaarlijke resultaten opleveren.

Kan ik sap gebruiken in een frisdrankmaker?

Hoewel het misschien een leuk idee lijkt om wat, ik weet het niet, cranberrysap te carboniseren, raden de meeste frisdrankmakers af om er sap in te gebruiken, omdat het het systeem kan vervuilen. Onjuist gebruik van uw machine kan ook uw garantie ongeldig maken, wat jammer zou zijn. In plaats daarvan raden we aan om achteraf sap (of siroop of smaakdruppels) aan je koolzuurhoudende water toe te voegen.

Hoe reinig en onderhoud ik mijn frisdrankautomaat?

Om de SodaStream ART schoon te maken, raadt het merk aan om "een milde vloeibare afwasmiddel en een zachte, vochtige doek te gebruiken om je ART Sparkling Water Maker voorzichtig schoon te maken." Ze raden ook aan om uw aanrecht regelmatig rond de basis schoon te vegen, om ervoor te zorgen dat water de machine niet beschadigt.

Hoe werken frisdrankmakers?

Frisdrankmakers werken grotendeels hetzelfde: plaats/bevestig een fles en druk op de knop van de frisdrankmaker of druk op de pomp om CO2 in het water te injecteren. Sommige frisdrankmakers hebben knoppen met vooraf ingestelde hoeveelheden CO2 die ze injecteren, terwijl andere een pomp hebben waarmee je de hoeveelheid CO2 die je toevoegt meer handmatig kunt regelen/voelen.

Hoe een doe-het-zelf koolzuurinstallatie te bouwen

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated: 15/08/2023

Views: 6092

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.