De 32 beste frisdranken - gerangschikt (2023)

Dat is tenminste wat Coca-Cola wil dat je denkt. Om u te overtuigen, heeft het bij artsen gelobbyd om te stoppen met slechte dingen over zijn producten te zeggen, zoals het feit dat frisdrankconsumptie verband houdt met gewichtstoename, diabetes en hartaanvallen. Het bedrijf steekt tientallen miljoenen in medische conferenties en onderzoek, volgens een recent onderzoekhaven in deNew York Times. En in een recente brief aan de USDA betwistte de Sugar Association zelfs het idee dat toegevoegde suikers gaatjes veroorzaken.

Maar de list werkt niet. Toen we Eat This, Not That! in 2007 gaf ongeveer 61 procent van de jongeren aan gewone frisdrank te drinken. Dankzij onze eigen bewustmakingscampagne en die van anderen om het bewustzijn van vloeibare suiker te vergroten, was dat aantal twee jaar geleden gedaald tot slechts 51 procent. (Uit de lus? Ontdek dezeverbazingwekkende dingen die met je lichaam gebeuren als je stopt met frisdrank.) Dus om ons koolzuurhoudend te houden, experimenteren frisdrankfabrikanten nu met steeds exotischere smaken. PepsiCo rolt zelfs ambachtelijke frisdrankfonteinen uit; de nieuwe lijn, Stubborn Soda genaamd, levert al exotische smaken zoals agave vanillecrème en zwarte kersen met dragon aan mensen in Californië, Florida en Colorado.

Maar wat zit er echt in je frisdrank?

Eet dit, niet dat!nam de 50+ beste frisdranken op de markt mee naar ons Food Lab. Eerst bestelden we ze op basis van calorieën, koolhydraten en suiker. Vervolgens hebben we de ingrediënten van elk blikje onderzocht en punten gegeven aan frisdranken met meer chemicaliën en additieven dan degene die qua voedingswaarde vergelijkbaar waren. Lees verder om de slechtste frisdrank in Amerika te ontdekken - en het beste van het slechtste.

REGELMATIGE SODA


32

Fanta-druiven

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (1)

12 oz, 180 calorieën, 48 g koolhydraten, 48 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, natuurlijke smaakstoffen, wijnsteenzuur, kaliumsorbaat en natriumbenzoaat (ter bescherming van de smaak), citroenzuur, rood 40, blauw 1

Maak een zak Skittles vloeibaar en je moet nog steeds 6 gram suiker toevoegen om de zoetheid van dit blikje glucosestroop, citroenzuur en kunstmatige kleurstoffen te evenaren. In feite bevat die zak Skittles exact dezelfde ingrediënten, waaronder Red 40, waarvan Canadese onderzoekers ontdekten dat ze besmet waren met bekende kankerverwekkende stoffen. Zelfs zonder het verontrustende oorsprongsverhaal - het Coca-Cola-bedrijf creëerde Fanta om winst te maken in Duitsland, toen de nazi's de invoer van in de VS gemaakte cola verbood - zou dit nog steeds de absoluut slechtste frisdrank in Amerika zijn!

31

Stewart's Black Cherry Wishniak

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (2)

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, natuurlijke en kunstmatige smaak, citroenzuur, natriumbenzoaat, karamelkleur, rood 40, blauw 1

12 fl oz, 190 calorieën, 46 g koolhydraten, 46 g suiker

Met meer suiker dan zeven Chewy Chips Ahoy-koekjes, zou Stewart's Black Cherry een "Not That!" alleen al vanwege de zoetheid - het is de meest calorische op deze lijst. En, zoals veel van de frisdrank op deze lijst, bevat het ook karamelkleuring. Dit additief zou niet gevaarlijk zijn als je het op de ouderwetse manier maakte - met water en suiker, bovenop een fornuis. Maar de voedingsindustrie volgt een ander recept: ze behandelen suiker met ammoniak, wat vervelende kankerverwekkende stoffen kan produceren. ACentrum voor Wetenschap in het Public Interest-rapportbeweerde dat de hoge niveaus van karamelkleur die in frisdrank worden aangetroffen, jaarlijks verantwoordelijk zijn voor ongeveer 15.000 kankers in de VS.

30

Dr. Brown's zwarte kers

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (3)

12 oz, 180 calorieën, 45 g koolhydraten, 45 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, kersen en andere natuurlijke smaakstoffen, citroenzuur, karamelkleur, natriumbenzoaat (conserveermiddel) en kunstmatige kleurstof (rood 40)

Met slechts één gram suiker minder dan Stewart's Black Cherry, zou Dr. Brown's Black Cherry de meeste artsen doen schrikken - en niet alleen vanwege de suiker. Net als Stewart's - en veel van de gekleurde frisdranken hier - heeft deze de kunstmatige kleur Red 40, wat inhoudt dat hij lager scoort dan onze volgende inzending, ondanks dat hij minder suiker bevat. Ga niet met Brown om.

29

A&W Cream Soda

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (4)

12 fl oz, 180 calorieën, 48 g koolhydraten, 48 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructoserijke glucosestroop en/of suiker, natriumbenzoaat (conserveermiddel), natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, karamelkleur, citroenzuur, gearomatiseerd met vanille-extract, cafeïne.

A&W handelt zwaar in de nostalgie van het wegrestaurant - het bedrijf creëerde de eerste keten van het land in 1923. Maar hun cream soda is een auto-ongeluk van HFCS en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Dit is niet de frisdrank van je grootouders, op de ergst mogelijke manier.

28

Mok Cream Soda

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (5)

12 fl oz, 180 calorieën, 47 g koolhydraten, 47 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, natriumbenzoaat (behoudt de versheid), citroenzuur, karamelkleur, calciumdinatrium-EDTA (om de smaak te beschermen)

Over room gesproken, je zou 12 porties Reddi-Whip moeten eten om het aantal calorieën van Mug Cream Soda (verdeeld door Pepsi) te evenaren - en je zou nog steeds 12 Hershey's Kisses moeten eten om het aantal suikers te evenaren. Leg het blik neer - en verlies tot 14 pond in 16 dagen door deze te vermijdenslechte gewoonten die leiden tot een dikke buik!

27

A&W Wortelbier

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (6)

12 fl oz, 180 calorieën, 46 g koolhydraten, 46 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop en / of suiker, karamelkleur, natriumbenzoaat (conserveermiddel), natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen

(Video) The Little Mermaid - Under the Sea (from The Little Mermaid) (Official Video)

Je moet van die ingrediëntenlijst houden: deze Amerikaanse klassieker heeft misschien suikerEnHFCS. Gooi er twee bolletjes vanille-ijs in om een ​​Root Beer te laten drijven en je hebt meer dan twee dagen suiker in één gekoelde mok.

26

Mountain Dew - stropdas

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (7)

12 fl oz, 170 calorieën, 46 g koolhydraten, 46 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, geconcentreerd sinaasappelsap, citroenzuur, natuurlijk aroma, natriumbenzoaat (behoudt de versheid), cafeïne, natriumcitraat, erythorbinezuur (behoudt de versheid), Arabische gom, calciumdinatrium-EDTA (ter bescherming van de smaak), gebromeerd Plantaardige olie, geel 5

Er zit vlamvertrager in je Mountain Dew. Die frisdrank met de limoengroene tint (en andere bubbels met citrussmaak) houdt je binnenkant niet brandveilig, maar het bevat wel gebromeerde plantaardige olie, een gepatenteerde vlamvertrager voor kunststoffen die in voedingsmiddelen in heel Europa en in Japan is verboden . Gebromeerde plantaardige olie, of BVO, die als emulgator fungeert in frisdranken met citrussmaak, wordt aangetroffen in ongeveer 10 procent van de frisdrank die in de VS wordt verkocht. weinig patiënten hebben medische hulp nodig gehad voor huidlaesies, geheugenverlies en zenuwaandoeningen, allemaal symptomen van overmatige blootstelling aan broom", aldus een artikel in Environmental News.

26

Mountain Dew Code Red-stropdas

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (8)

12 fl oz, 170 calorieën, 46 g koolhydraten, 46 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, sinaasappelsapconcentraat, citroenzuur, natriumhexametafosfaat, natriumbenzoaat, natuurlijk aroma, cafeïne, natriumcitraat, Arabische gom, calciumdinatrium-EDTA, rood 40, gebromeerde plantaardige olie, geel 5, blauw 1

Zoals we al zeiden, hebben Europa en Japan de vlamvertragende gebromeerde plantaardige olie (BVO) al uit hun bubbeldrankjes verbannen. Code rood! Jongens, om echt een sixpack te krijgen, doe de Dew niet en blader in plaats daarvan door deze uitgebreide lijst metvoedingsmiddelen die je buikspieren blootleggen!

25

Dr Brown's Cream Soda

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (9)

12 fl oz, 180 calorieën, 44 g koolhydraten, 44 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, natriumbenzoaat (conserveermiddel), citroenzuur, karamelkleur.

Met meer calorieën dan een Mountain Dew (hoewel met minder kunstmatige kleuren, dus een betere ranking), zou deze crème zelfs Prince doen blozen.

24

Dr. Brown's Wortelbier

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (10)

12 fl oz, 170 calorieën, 42 g koolhydraten, 42 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, natriumbenzoaat (conserveermiddel), acaciagom, citroenzuur, cafeïnevrij

Weet je wanneer je wat Mentos toevoegt aan een cola light van twee liter en het geheel ontploft? (Probeer dat niet thuis.) Dat is te danken aan de Gum Acacia in het snoep, dat ook in deze frisdrank zit - het is een natuurlijke emulgator. Ondanks zijn rare naam, is dit waarschijnlijk het meest natuurlijke ingrediënt in dit suikersap.

23

Golf

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (11)

12 oz, 172 calorieën, 46,5 g koolhydraten, 42 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, maltodextrine, citroenzuur, natuurlijke aroma's, sinaasappelsapconcentraat, kaliumbenzoaat (ter bescherming van de smaak), kaliumcitraat, cafeïne, calciumdinatriumedta (ter bescherming van de smaak), geel 5, geel 6, johannesbroodboon Gom, Blauw 1

Het is niet ongebruikelijk dat "natrium- en kaliumbenzoaat worden toegevoegd aan sommige light-frisdranken en vruchtendranken", vertelt Leslie Bonci, R.D. Eat This, Not That! Helaas - vooral omdat Surge OJ bevat - "kunnen ze benzeen vormen, wat kankerverwekkend is, in combinatie met vitamine C, het ascorbinezuur in sap of frisdrank", zegt ze.

22

Mello-Yello

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (12)

12 fl oz, 170 calorieën, 47 g koolhydraten, 47 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, geconcentreerd sinaasappelsap, citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen, natriumbenzoaat en edta (ter bescherming van de smaak), kaliumcitraat, cafeïne, geel 5, johannesbroodpitmeel

Naast een torenhoog suiker- en caloriegehalte, is deze citrusfrisdrank doorspekt met het conserveermiddel natriumbenzoaat. Hoewel studies aantonen dat wanneer het in kleine hoeveelheden wordt geconsumeerd, de chemische stof geen risico vormt, kan het in combinatie met vitamine C (zoals in Mello-Yello) benzeen vormen, een kankerverwekkende stof. Laat je Yello Mello niet.

21

Sunkisten

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (13)

12 fl oz, 162 calorieën, 44,4 g koolhydraten, 43,2 g suiker

(Video) Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar & 50 Cent FULL Pepsi SB LVI Halftime Show

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, natriumbenzoaat (conserveermiddel), gemodificeerd maïszetmeel, natuurlijke aroma's, cafeïne, estergom, geel 6, rood 40

Wat krijg je als je koolzuurhoudend water combineert met High Fructose Corn Syrup en een groot aantal moeilijk uit te spreken chemicaliën? Deze op citrus geïnspireerde slok. Het krijgt zijn verleidelijke oranje kleur van Geel 5 en Rood 40. ATijdschrift voor kindergeneeskundestudie koppelde Yellow 5 aan hyperactiviteit bij kinderen en Canadese onderzoekers ontdekten dat Red 40 besmet was met bekende kankerverwekkende stoffen.

20

Barq's Wortelbier

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (14)

12 fl oz, 160 calorieën, 45 g koolhydraten, 45 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, natriumbenzoaat (ter bescherming van de smaak), citroenzuur, cafeïne, kunstmatige en natuurlijke smaakstoffen, acacia.

Barq's Root Beer valt in het midden van het peloton wat betreft koolhydraten, suiker en heeft een iets minder gruwelijk chemisch profiel dan zijn concurrentie. Het is beter dan A+W Root Beer maar iets slechter dan Mug.

19

Fanta Oranje

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (15)

12 fl oz, 160 calorieën, 45 g koolhydraten, 44 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, natriumbenzoaat (ter bescherming van de smaak), natuurlijke aroma's, gemodificeerd voedselzetmeel, natriumpolyfosfaten, glycerol-ester van colofonium, geel 6, rood 40

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar na een lange dag hard werken en spelen, hou ik ervan om achterover te leunen en te ontspannen en een blikje Glycerol Ester Of Rosin open te breken. De houthars wordt aan veel fruitsoda's toegevoegd om de oliën met fruitsmaak beter met het water te laten mengen. Hoewel het niet noodzakelijkerwijs schadelijk is, herhalen we: u drinkt olie en water, aan u verkocht door Coke.

18

Oranje Verpletteren

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (16)

12 fl oz, 160 calorieën, 43 g koolhydraten, 43 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, natriumbenzoaat (conserveermiddel), acaciagom, natuurlijke aroma's, estergom, geel 6, gebromeerde sojaolie, rood 40

Orange Crush heeft dezelfde voedingswaarde als onze volgende frisdrank, Mug's Root Beer, maar we koppelen de punten aan de gebromeerde sojaolie, die, zoals we al zeiden, verpletterend spul is.

17

Mug's Root Beer

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (17)

12 fl oz, 160 calorieën, 43 g koolhydraten, 43 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, natriumbenzoaat (behoudt de versheid), citroenzuur, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, gemodificeerd voedselzetmeel, calciumdinatrium-EDTA (ter bescherming van de smaak), quillaia-extract

Quillaia-extract? Het beste (en slechtste) deel van het onderzoeken van deze frisdranken in de Eat This, Not That! Food Lab stuit op de rare ingrediënten die frisdrankfabrikanten (in dit geval Pepsi) toevoegen aan hun brouwsels. Quillaia is een andere boomschors en het helpt je wortelbier op te schuimen. Wees hier banger voor de suiker - je drinkt in feite vier Dum Dums met wortelbiersmaak gemengd met additieven.

16

Pepsi met wilde kersen

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (18)

12 fl oz, 160 calorieën, 42 g koolhydraten, 42 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, fosforzuur, natuurlijk aroma, cafeïne, citroenzuur

Niets wilds hier - gewoon dezelfde ingrediënten als de meeste frisdranken en evenveel suiker als meer dan drie kopjes kersen (zonder kersen te bevatten).

15

Plet Grapefruit

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (19)

12 fl oz, 160 calorieën, 42 g koolhydraten, 41 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen, natriumbenzoaat (conserveermiddel), acaciagom, estergom, calciumdinatrium-EDTA (ter bescherming van de smaak)

Onze kindernostalgie is verpletterd: dit favoriete merk voor kinderen heeft geen echte grapefruit. Aan de andere kant heeft het geen BVO. Wil je in plaats daarvan snacken? Krijg snel brandstof met de spieropbouwende proteïne in deze50 beste snacks om af te vallen!

14

Stewart's Root Beer

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (20)

(Video) June 6, 1944 – The Light of Dawn | History - D-Day - World War II Documentary

12 fl oz, 160 calorieën, 41 g koolhydraten, 41 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, natriumbenzoaat (conserveermiddel), citroenzuur, quillaia-extract, acaciagom, yucca-extract

Als je geen drie en een halve kom Apple Jacks zou eten, dan moet je wegblijven van dit wortelbier. Dat is het suikerequivalent van wat er in een blikje van 12 ons zit.

13

Kers Coca Cola

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (21)

12 fl oz, 150 calorieën, 42 g koolhydraten, 42 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, fosforzuur, natuurlijke aroma's, cafeïne

Als we de top tien naderen, zul je merken dat de oliën en kunstmatige smaakstoffen verdwijnen, en zie je enkele van de meest populaire frisdranken voor wat ze werkelijk zijn: koolzuurhoudend water, HSFC, sommige zuren en weinig anders. Deze klassieker - ooit gemaakt met echt kersensap - is helaas een variatie op een gewone melange. Het is alsof je erachter komt dat je coole vader de hele tijd in de boekhouding heeft gewerkt.

12

Pepsi Cola

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (22)

12 fl oz, 150 calorieën, 41 g koolhydraten, 41 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, suiker, fosforzuur, cafeïne, citroenzuur, natuurlijk aroma

De vaste plant #2 in de cola-oorlogen bevat 5 gram meer suiker dan een reep van 3 Musketeers en 1 gram meer koolhydraten. Laat dat even bezinken: een van Amerika's meest populaire frisdranken heeftDatveel suiker. Maak in plaats van dit te drinken een smoothie - ze kunnen je echt helpen om af te vallen!

11

Pepsi echte suiker

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (23)

150 calorieën, 40 g koolhydraten, 40 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, suiker, karamelkleur, fosforzuur, zuur, cafeïne, natuurlijke smaak

Suiker is de meester van vermomming. Maltodextrine, bruine rijstsiroop, dextrose, sucrose - het heeft meer alter ego's dan de Avengers. Maar het meest bekende kostuum, zoals je weet na het lezen tot nu toe, is High Fructose Corn Syrup. Pepsi hoopt dat je vergeet dat het allemaal hetzelfde zoete spul is, dat dit nieuwe merk, geformuleerd met suiker en zonder HFCS, zwaar op de markt brengt. Maar bij eenBeoordeling uit 2014 van vijf onderzoekendoor de effecten van suiker en HFCS te vergelijken, werd er geen verschil gevonden in veranderingen in bloedglucosewaarden, lipideniveaus of eetlust tussen de consumptie van tafelsuiker en de consumptie van HFCS. Met andere woorden, je lichaam kan de een niet van de ander onderscheiden - ze zijn allebei gewoon suiker.

10

Pibb Extra

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (24)

12 fl oz, 140 calorieën, 39 g koolhydraten, 39 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, fosforzuur, kaliumsorbaat en kaliumbenzoaat (ter bescherming van de smaak), kunstmatige en natuurlijke smaakstoffen, cafeïne, mononatriumfosfaat, melkzuur, polyethyleenglycol.

Een "pittige" kersensoda die vooral in het zuiden of in Coke Freestyle-machines te vinden is. Pibb Xtra bevat propyleenglycol, een conserveermiddel, verdikkingsmiddel en stabilisator, ook gebruikt als antivries om vliegtuigen ijsvrij te maken, als weekmaker om polyesterharsen te maken , en gevonden in elektronische sigaretten. De frisdrank scoort goed vanwege het aantal calorieën, maar we kunnen je niet aanraden om het te drinken!

9

7Up Kers

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (25)

12 fl oz, 140 calorieën, 39 g koolhydraten, 38 g suiker

Ingrediënten: Citroenzuur, gefilterd koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, natuurlijke smaakstoffen, kaliumbenzoaat (conserveermiddel), rood 40

Geen karamelkleur - ranking gaat omhoog! Rode 40—ranking daalt.

8

Coca-Cola klassieker

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (26)

12 fl oz, 140 calorieën, 39 g koolhydraten, 39 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, karamelkleur, fosforzuur, natuurlijke aroma's, cafeïne.

Eet dit, niet dat! zit sinds onze oprichting achter Coca-Cola aan, omdat het bedrijf zelf verantwoordelijk is voor de met HFCS gevulde Sprite, Barq's, Fanta, Dr. " Toch is het paradepaardje van het bedrijf minder schadelijk dan de meeste frisdranken op deze lijst. Dat betekent niet dat je het moet drinken. Het betekent dat je geen frisdrank mag drinken. Drink thee voor een gezondere buzz zonder conserveermiddelen.

7

7Up

(Video) Top 10 Drinks You Should NEVER Have Again!

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (27)

12 fl oz, 140 calorieën, 39 g koolhydraten, 38 g suiker

Ingrediënten: Gefilterd koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, kaliumcitraat, natuurlijke smaakstoffen, calciumdinatrium-EDTA (om de smaak te beschermen)

Beste deel van heldere frisdrank: geen karamelkleur. Slechtste deel: het zijn nog steeds frisdranken en verder bevatten ze dezelfde ingrediënten als de rest. Deze klassieker, nu gedistribueerd door de Dr Pepper Snapple Group, heeft marktaandeel verloren sinds de hoogtijdagen van de jaren 80, maar blijft nog steeds een fris drankje dat niet veel beter is dan een cola.

6

Sprite

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (28)

12 fl oz, 140 calorieën, 38 g koolhydraten, 38 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen, natriumcitraat, natriumbenzoaat (om de smaak te beschermen).

Gepromoot door de coolste atleten, heeft Sprite de marketing naar beneden - en een aantal calorieën dat iets lager is dan de andere citroenfrisdranken op deze lijst. Maar we kunnen ons niet voorstellen dat LeBron en zijn vrienden voor een wedstrijd daadwerkelijk een blikje koolzuurhoudende glucosestroop naar binnen slurpen.

5

Canadese droge gemberbier

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (29)

12 fl oz, 140 calorieën, 36 g koolhydraten, 35 g suiker

Ingrediënten:* Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, natriumbenzoaat (conserveermiddel), natuurlijke aroma's, karamelkleur

Onze moeders gaven ons dit altijd als we buikpijn hadden. Nu krijgen we als volwassenen buikpijn als we ernaar kijken. Geef Canada de schuld. Hun slogan is "Real Ginger, Real Taste", maar de belangrijkste ingrediënten hier zijn koolzuurhoudend water en HSFC. Maar met minder calorieën dan de rest, scoort het goed op deze smadelijke lijst.

4

Dr. Brown's Cel Ray

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (30)

12 fl oz, 140 calorieën, 34 g koolhydraten, 34 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, extract van selderijzaad met andere natuurlijke smaken, natriumbenzoaat (conserveermiddel) en karamelkleur.

De gezondst klinkende frisdrank op deze lijst is dat bijna. Maar helaas voor de fans van Joodse delicatessen overal, mengt Cel Ray echt extract van selderijzaad met HFCS.

3

Schweppes Ginger Ale

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (31)

12 fl oz, 120 calorieën, 33 g koolhydraten, 32 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, natriumbenzoaat (conserveermiddel), kinine, natuurlijke smaakstoffen

Maak je geen zorgen over de kinine - vaak geassocieerd met de behandeling van malaria, het is ook het belangrijkste ingrediënt in onschadelijk tonisch water. Nee, vrees in plaats daarvan dat deze gewone mixer drinkt. Ondanks dat het bijna bovenaan deze lijst staat, bevat het nog steeds evenveel HFCS-afgeleide suiker als 10 croissants. Er zijn tenminste geen kunstmatige smaakstoffen (helaas ook geen gember).

2

Ginger Ale van Seagram

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (32)

12 fl oz, 100 calorieën, 26 g koolhydraten, 26 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, fructose-glucosestroop, citroenzuur, natuurlijke smaakstoffen, kaliumsorbaat (ter bescherming van de smaak), karamelkleur, natriumbenzoaat (ter bescherming van de smaak), sucralose

Dit is de #2 minst slechtste frisdrank, met een groot voorbehoud: Lisa Moskovitz, R.D., oprichter van The NY Nutrition Group, zegt: "… fructose-glucosestroop, waarvan is aangetoond dat het de eetlust verhoogt en na verloop van tijd leidt tot gezondheid problemen zoals obesitas en diabetes." Ja, ja, je wist dat het slecht was, maar hoor ons nog eens: HFCS is slecht! Toch heeft Ginger Ale van Seagram een ​​lager aantal calorieën dan de meeste, dankzij de kunstmatige zoetstof sucralose.

En komt binnen op #1

Sierra mist

De 32 beste frisdranken - gerangschikt (33)

12 fl oz, 120 calorieën, 30 g koolhydraten, 29 g suiker

Ingrediënten: Koolzuurhoudend water, suiker, citroenzuur, natuurlijk aroma, kaliumsorbaat (behoudt de versheid), extract van gezuiverd steviablad

In een wedstrijd van suikerwater gevuld met additieven is er geen winnaar. Sierra Mist heeft net zoveel calorieën als een pakje Now en Laters, en slechts 7 gram minder suiker. Toch staat het op nummer 1 op deze lijst omdat het geen kunstmatige smaakstoffen bevat en de zoetstof Stevia Leaf Extract gebruikt, dat, hoewel het nog steeds wordt beoordeeld, afkomstig is van planten en de sleutel zou kunnen zijn tot het oplossen van de Amerikaanse obesitas-epidemie door onze zoete tand zonder calorieën toe te voegen.

(Video) Eminem - Without Me (Official Music Video)

Videos

1. EXPERIMENT: Big Toothpaste Eruption from Giant Coca-Cola Rocket, Mtn Dew, Fanta, Cola and Mentos
(Toys King)
2. Rocky Mountaineer DREAM TRIP - 2 Days on Canada’s MOST LUXURIOUS Train
(Eileen Aldis)
3. $14,500 First Class on Japan Airlines from Tokyo to New York (JAL SUITE)
(Luxury Travel Club)
4. Private Room Travel on Japan's LONGEST Distance Express Train
(travelgeek)
5. EXTREME HEAT on Bangkok, Thailand Food Tour
(The Passport Couple)
6. On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past?
(Boxoffice | Full Movies in English)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 02/09/2023

Views: 5647

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.